Легура титана Гр1, Гр2, Гр3, Гр4, Гр5, Гр7, Гр9, Гр23

Спецификација цеви / цеви од легуре титана

Величина цеви: Спољни пречник: 0,8 - 160,0 мм ВТ: 0,05 - 8,0 мм Л: 10,0 - 12000,0 мм

Величина цеви: Спољни пречник: 80,0 - 500 мм ВТ: 4,0 - 50,0 мм Л: 10,0 - 1000 мм

Материјал : АСТМ Б337 / 338, АСТМ Б861 / 862, АМС 4942 Титан Гр1, Гр2, Гр3, Гр4, Гр5, Гр7, Гр9, Гр23 итд.

 

Спецификација лимова / плоча од легуре титана

Распон величина листова: Дебљина: 0,5 - 4,0 мм Ширина ≤ 1250 мм Дужина ≤ 3000 мм

Опсег величина плоча:Дебљина: 4,0 -100 мм Ширина ≤ 2600 мм Дужина ≤ 1000 мм

Материјал : АСТМ Б265, АСТМ Ф67 / Ф136, АМС 4911 Титан Гр1, Гр2, Гр3, Гр4, Гр5, Гр7, Гр9, Гр23 итд.

 

Спецификација фитинга за цеви од легуре титана

Величине: 1/2 "до 48" НПС Сцх 1ОС и 40С (остале величине и распореди доступни на захтев.)

Материјал : Титан Гр1, Гр2, Гр3, Гр4, Гр5, Гр7, Гр9, Гр23 итд.

 

Стандард: АСТМ Б363 / АСМЕ СБ363

Спецификација кованог фитинга од легуре титана

Величине: 1/8 "до 4"

Материјал : Титан Гр1, Гр2, Гр3, Гр4, Гр5, Гр7, Гр9, Гр23 итд.

 

Стандард: АСТМ Б381 / АСМЕ СБ381

Спецификација округле шипке од легуре титана

Величина шипке: Пречник: 6,0 - 350 мм Дужина: ≤6000 мм

Величина штапа: Пречник: 0,8 - 40 мм Дужина: ≤6000 мм

Стандард:АСТМ Б348, АСТМ Ф67, АСТМ Ф136, АМС4928

Материјал :Титан Гр1, Гр2, Гр3, Гр4, Гр5 (ЕЛИ), Гр7, Гр9, Гр23 итд.

 

Спецификација причвршћивача од легуре титана

Распон величина: М10 ДО М36

Дужина: ДО 5 МЕТАРА

Материјал :Титан Гр1, Гр2, Гр3, Гр4, Гр5 (ЕЛИ), Гр7, Гр9, Гр23 итд.

 

Спецификација прирубница од легуре титана

Стандард: АНСИ, АСМЕ, БС, ДИН, ЕН прирубнице итд.

Величина: ½ ”до 18 ″

Оцене класе / притиска: 150 #, 300 #, 600 #, 900 #, 1500 #, 2500 #, ПН6, ПН10, ПН16, ПН25, ПН40, ПН64

Материјал :Титан Гр1, Гр2, Гр3, Гр4, Гр5 (ЕЛИ), Гр7, Гр9, Гр23 итд.

Стандард: АСТМ Б381 / АСМЕ СБ381